10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında "İnsan Hakları Kenti Çiğli" konulu panel Çiğli’de gerçekleştirilecek.

Raoul Wallenberg Enstitüsü, İzmir Barosu ve Kentsel Stratejiler ve Yerel Uygulamalar Derneği'nin katkılarıyla düzenlenecek "İnsan Hakları Kenti Çiğli" paneli, 10 Aralık Cuma günü (yarın) saat 14:00'de Çiğli Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Panele, CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, Raoul Wallenberg Enstitüsü sorumlusu İlhami Alkan Olsson, İzmir Barosundan Av. Ali Deman Güler ve Çiğli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Şebnem Kartaltepe konuşmacı olarak katılacak.

Deklarasyon yayınlanacak

Çiğli’yi “İnsan Hakları Kenti” yapma yolundaki çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında İnsan Hakları Kenti Deklarasyonu için Niyet Mektubu yayınlanacak. Yayınlanacak mektupta; bu süreçte izlenecek yol haritası ve hayata geçirilecek çalışmalarla ilgili açıklamalara yer verilecek.

Kent-Lab

Kent-Lab, kamusal alanın inşası için ortak olanın mekansallaştırılmasında, yerel yönetimler ve şehircilik disiplinlerinin kolaylaştırıcılığını sağlayarak, paydaşların kapasitelerini arttırmayı amaçlar.

Sosyal Medya'da KENT-LAB!